De klimaat overeenkomst van Parijs wil de opwarming van de aarde beperken tot 1,5 graden. 193 landen doen er aan mee!

De klimaat overeenkomst van Parijs wil de opwarming van de aarde beperken tot 1,5 graden. 193 landen doen er aan mee!


We zijn er bijna

Het gaat de goede kant op. De klimaat overeenkomst van Parijs is vooruitstrevend en veelbelovend. Bedrijven worden steeds groener en mensen bewuster. Uitbuiting wordt aangepakt en dierenleed bestreden. 

Alleen we zijn er nog niet.

De CO2 uitstoot van de gemiddelde Nederlander is nog steeds te hoog. Er bestaat nog steeds uitbuiting en mensenhandel. Kippenboeren proberen nog steeds de hokken klein te houden.

We moeten het niet uit onze vingers laten glippen.

Nu is het moment dat we moeten doorpakken. Een betere wereld is binnen handbereik!

 
              Ontmoet Frans

              Ontmoet Frans

 
Ik ga een stapje verder dan duurzaam. Mijn kleding is niet alleen gemaakt van biologische katoen, ik help de Nigeriaanse katoenboeren om eerlijk handel te drijven en te groeien naar een betere toekomst.

Ontdek het nieuwe leven. Eerlijk. Nieuw. Goed.

'Verantwoord’ leven is vaak ontzettend moeilijk. Het blijft toch altijd makkelijker om het vliegtuig te pakken en het is ook fijner om lekker lang onder de douche te staan. De realiteit is dat slechte producten een stuk goedkoper zijn.

Maar als we er bewust bij stil staan, dan willen we het toch anders.

Gelukkig zijn er veel mensen die keihard werken om een verschil te maken. Zelfstandige ondernemers die de wereld rondtrekken om de beste producten te vinden en te ontwikkelen.

Het is nu tijd dat we de plofkippen en goedkope T-shirtjes laten liggen en de makkelijke weg inruilen voor de mooie producten.

Ze zijn er, en wij gaan ze voor je vinden.

Met Kloozer bouwen we een platform waar we fantastische, moderne en vernieuwende concepten delen met vooruitstrevende consumenten.

Wij zoeken de mooiste producten voor jou: betere chocolade, eerlijke kleding, en nog heel veel meer. Alles is écht verantwoord, van topkwaliteit, maar ook betaalbaar. Zo kun jij volop leven en genieten, maar met een oog voor onze aarde

Hoe werkt Kloozer?

We begrijpen dat je door de bomen het bos niet mee ziet. Welke producten zijn er nu écht goed?

Wij doen het moeilijke onderzoek naar de parels van deze tijd. De producten die er wel zijn voor ons en niet voor een winstoogmerk. Wij zoeken voor jou uit welke producten daadwerkelijk biologisch zijn, welke keurmerken daadwerkelijk betekenen waar het op lijkt.

 

Elke week inspireren we jou met fantastisch producten om eens te proberen. Bijvoorbeeld de nieuwe oplossing voor de vleesindustrie: heerlijk vegetarisch eten (De Vegetarische Slager) of proefdiervrije cosmetica producten: fantastische zeep (Seepje).

Het is altijd iets nieuws, iets verrassends, iets moois. 

Wat kost Kloozer?

€ 1,99 per maand. Voor die prijs ontvang je elke maand 6-8 fantastische concepten, met vaak ook een leuke introductiekorting. En je hoeft niet te twijfelen aan de producten en herkomst.

De kleine bijdrage is er zodat wij kunnen leven. Meer is er niet nodig als we daarmee een eerlijke wereld creëren.

Ons idee: als je wilt kiezen voor een betere wereld, dan is het een onweerstaanbare deal.  

 

Zou het niet mooi zijn, als we — elke dag — beter konden leven, en betere keuzes maakten voor een betere wereld? 

Want met elke euro die we uitgeven, maken we een keuze voor een betere wereld. 

 

Doe jij eigenlijk al mee?

Meld je nu aan voor Kloozer. 
Het kost €1,99 per maand. Net genoeg om het verschil te maken!


 
sandra women.jpg
 
man laughing.jpeg
 
woman-smiling-crop.jpg
 
Wat ik het leukste vindt aan Kloozer? Dat jullie allerlei leuke, nieuwe producten onder de aandacht brengen. Dat is echt PRECIES wat we nodig hebben om samen een betere wereld te maken.
— Liesbeth (Amsterdam)
Het is leuk dat Kloozer werkt aan een betere wereld, maar wat ik écht leuk vindt: met Kloozer wordt het gewoon heel makkelijk om kleine baby-stapjes te doen en beter te consumeren, met leuke nieuwe concepten, en hippe deals. Goed werk, mannen!
— Johan (Amersfoort)
Super-duper tof concept. Ik heb Kloozer met mijn twee zussen gedeeld, en we doen nu alledrie mee! Ik begrijp niet waarom zoiets niet al eerder bestond. Het is zo makkelijk, eigenlijk...!
— Anneloes (Zutphen)