Onze Missie  ::  in een notendop

Wij willen eerlijk en duurzaam leven mainstream maken.

We nemen jou daartoe mee op een speurtocht naar eerlijke en duurzame producten. Fantastische producten in lijn met jouw filosofie: verantwoorde productie, mooi, vernieuwend.

Klooker neemt je het zoeken uit handen:

  • Jij krijgt op een presenteerblaadje inspiratie aangeboden
  • Daarna kun je het - vaak met met korting - kopen

 

Een grootse missie -- om de wereld groener & mooier te maken -- start met kleine stapjes. Maar vergeet niet: elk klein stapje dat wij zetten, maakt een verschil.
 

Elke week inspireren we jou met fantastisch producten om eens te proberen. Bijvoorbeeld de nieuwe oplossing voor de vleesindustrie: heerlijk vegetarisch eten (De Vegetarische Slager), de natuur je was laten doen met schillen (Seepje), of duurzame schoenen van Pretty&Fair. Duurzaam geproduceerde kleding. En nog veel meer.

Het is altijd iets nieuws, iets verrassends, iets moois. 

 

Wat kost Klooker?

Een kop koffie per maand. Voor die prijs ontvang je elke maand 6-8 fantastische concepten, met vaak ook een leuke introductiekorting. En je hoeft niet te twijfelen aan de producten en herkomst.

 

Waarom kost Klooker geld?

Omdat Klooker neutraal & objectief wil blijven. We promoten alleen de eerlijke en duurzame producten die wij leuk en goed vinden-- We willen onafhankelijk blijven van vergoedingen die winkels al dan niet bieden... Die geven we liever weg als korting aan onze leden. De vergoeding stoppen we weer in Klooker om onze kosten te dekken. En als we dan voldoende leden hebben, dan gaan we naar de tweede stap: één platform waar je allerlei eerlijke en duurzame producten vanuit vele categorieën kunt vinden, met structurele kortingen. Zo maken we eerlijk en duurzaam leven mainstream!

 

Zou het niet mooi zijn, als we — elke dag — beter konden leven, en betere keuzes maakten voor een betere wereld? 

Want met elke euro die we uitgeven, maken we een keuze voor een betere wereld. 

 
 

Doe jij eigenlijk al mee?

Meld je nu aan voor Klooker. 
Het kost een kop koffie per maand. Net genoeg om het verschil te maken!


 
 
 
 
Wat ik het leukste vindt aan Kloozer? Dat jullie allerlei leuke, nieuwe producten onder de aandacht brengen. Dat is echt PRECIES wat we nodig hebben om samen een betere wereld te maken.
— Liesbeth (Amsterdam)
Het is leuk dat Kloozer werkt aan een betere wereld, maar wat ik écht leuk vind: met Kloozer wordt het gewoon heel makkelijk om kleine baby-stapjes te doen en beter te consumeren, met leuke nieuwe concepten, en hippe deals. Goed werk, mannen!
— Rinske (Amersfoort)
Tof concept. Ik begrijp niet waarom zoiets niet al eerder bestond. Het is zo makkelijk, eigenlijk...!
— Anneloes (Zutphen)