Dit is het Probleem:

  • Bijna geen enkele arbeider van Nederlandse kledingmerken ontvangt een goed loon. Kinderarbeid sluimert ook door.

  • 50 miljard dieren slijten hun leven in industriële veehouderijsystemen. Nederland loopt daarin voorop.

  • We zijn -- als maatschappij -- verslaafd aan consumptie, olie, kiloknallers verpakt in ‘slimme’ marketing. We willen altijd meer, meer, meer...

  • Voor jou, als individu, is het ontzettend moeilijk hier iets aan te doen...

 
 
Logo's partners 1.png
 

Dit is de Oplossing:

Klooker helpt om duurzaam te leven en te kopen waar jij achter staat. We doen dat op de volgende manier:

  1. Informatie:: Wij laten je zien hoe ‘reguliere’ producten worden geproduceerd

  2. Inspiratie:: Wij inspireren je met mooie, nieuwe duurzame producten

  3. Begeleiding :: Wij begeleiden je stap voor stap met onze Challenges en mailings om je leven te verduurzamen

  4. Leuke deals :: We zorgen via aantrekkelijke kennismakingskortingen, zodat je de duurzame producten extra makkelijk kunt proberen.

 

 

Zie hiernaast een aantal van de eerlijke en duurzame shops uit verschillende productcategorieën waar Klooker al mee heeft samengewerkt.

 
"Elk stapje tegen milieuvervuiling, oneerlijke lonen en dierenleed helpt. We helpen jou om weer producten te vinden waar je trots op bent."

"Elk stapje tegen milieuvervuiling, oneerlijke lonen en dierenleed helpt. We helpen jou om weer producten te vinden waar je trots op bent."

Het verhaal van Dennis:

'Ik heb jarenlang in de energie- en in de IT wereld gewerkt en ik ben daarna voor mezelf begonnen met een e-commerce startup.

Toen merkte ik dat ik met mijn startup ook kon bijdragen aan eerlijker en verantwoorder winkelen. En 'climate change' ontkenners als Trump werden gekozen. We gaan de klok toch niet terug zetten!

Ik heb vanaf dat moment focus verlegd naar eerlijk en duurzaam. Ik heb sindsdien zoveel duurzame coole oplossingen ontdekt, die betaalbaar zijn en gewoon direct kunnen worden toegepast! Wat ik bv allemaal heb verduurzaamd?

Mijn spijkerbroeken zijn van Mudjeans, ik heb bamboetandenborstels van mijn Bamboo Brush Society abonnement, mijn onderbroeken van Mannenrantsoen, koffie van Moyee, Sneakers van Veja, eten via Het Krat, toiletpapier van 100%Eco, een LED Shower Indicator die aangeeft hoe lang ik onder de douche sta, koptelefoons van Gerrard Street en van House of Marley, douchegel van Bulldog, shampoo van Lush, deo van We Love The Planet. En ga zo maar door. Gaaf toch?

Samen gaan we op reis om praktisch en stap voor stap ons leven en kooppatroon te verduurzamen.”